Във всяко едно от нивата на настилката на автомагистрала “Тракия има

...
Във всяко едно от нивата на настилката на автомагистрала “Тракия има
Коментари Харесай

Демерджиев: Във всяко ниво на Тракия има вложени некачествени материали

" Във всяко едно от равнищата на настилката на автомагистрала  “Тракия ” има вложени некачествени материали. Има доста неща, които не би трябвало да се намират там. "

Това коментира служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в събота от Благоевград.

По-рано беше оповестено, че десетки сантиметри от настилката на " Тракия " липсват.

Той отхвърли детайлности за това какво са посочили анализите на взетите проби от настилката на автомагистралата. Резултатите са подготвени и ще бъдат показани в идващите дни, сподели единствено Демерджиев.

Според него след взетите ограничения след случая с гонитбата на рейс с противозаконни мигранти, при която починаха двама полиция в Бургас е настъпила коренна смяна. 

“Резултатите от инспекцията са извънредно неприятни, само че има коренна смяна в доста връзки - на тактиката, на дейности,  има нови КПП-та, съществено образование. От повече от месец не е влизал автомобил с мигранти през Бургас ”, уточни Демерджиев.

“Жалко, че платихме извънредно висока цена ”, добави той. 

След формираните 44 дисциплинарни производства за служители на реда, покровителствали Георги Семерджиев, “случаят е завършен ”. “В идващите дни чакаме да приключат всички производства. Ние координираме този развой и няма да позволим да продължи прекомерно дълго ”, каза вътрешният министър.

Отстраненият шеф на полицията в Кюстендил (за нерегламентирани срещи с някогашните министри и в този момент депутати от ГЕРБ Христо Терзийски и Младен Маринов-бел. ред.) е намален, няма качества да бъде шеф, сподели още Демерджиев
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР